Konferenspaket

Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och sjön Bolmen i blickfånget tror vi att du och dina kollegor håller kreativa och effektiva möten.

Vi kan ta emot grupper upp till 100 personer

Dags- och halvdagskonferenser

Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och med sjön Bolmen i blickfånget tror vi att du och dina kollegor håller kreativa och effektiva möten.Er konferens inramas av mat lagad på våra lokala råvaror och hembakat till fika.

Förslag på hållpunkter:

8.30 Frukostfika

12.00 Lunch

15.00 Eftermiddagsfika

Konferenslokal med wifi, projektor, white board, pennor och anteckningsblock samt mineralvatten, kaffe, te och frukt finns till ert förfogande.

Halvdag (förmiddag eller eftermiddag) från 475:-

Heldag från 575:-

Lunch till lunch konferens

Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och med sjön Bolmen i blickfånget tror vi att du och dina kollegor håller kreativa och effektiva möten.Er konferens inramas av mat lagad på våra lokala råvaror och hembakat till fika. Kombinera gärna er konferens med en trevlig aktivitet i naturen.

Förslag på hållpunkter:

12.00 Lunch med en varm rätt på vår vildfångade gös från Bolmen15.00 Eftermiddagsfika

Tid för aktivitet19.00 Middag med Tiraholmsbrädor-en stor variation av vårt mathantverk tillredda på den egenfångade insjöfisken serverade på plankor med tillbehör och dessert!fr. 7.00 Frukost

10.00 Förmiddagsfika

12.00 Lunch med en varm rätt på vår egenodlade regnbågslax

13.00 Avslut

Måltiderna ovan är populära förslag på Tiraholm. Men vi kan även erbjuda en av luncherna med naturbeteskött från gårdens egna Red Angus eller vegetariskt.

Konferenslokal med wifi, projektor, white board, pennor och anteckningsblock samt mineralvatten, kaffe, te och frukt finns till ert förfogande.

Från 2400:- pp i dubbelrum

500:- enkelrumstillägg

Flerdagarskonferens

3 dagar och 2 nätter

Tiraholm är platsen när möten behöver få ta tid!

Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och med sjön Bolmen i blickfånget tror vi att du och dina kollegor håller kreativa möten.Er konferens inramas av mat lagad på våra lokala råvaror och hembakat till fika. Den egenfångade insjöfiske går som en röd tråd men vi har även naturbestskött från gårdens egna Red Anguskreatur och naturligtvis vegetariska alternativ till några måltider. Vid en flerdagars konferens här är det utmärkt att lägga något mötespass vid våra lägereldar eller kanska laga en hel middag över öppen eld under ledning av erfaren guide.

 

Ingår dag 1-3

3 Lunch

2 Fm fika

2 Em fika

2 Middagar

2 Frukostar

2 Övernattningar

 

Från 3900:- pp i dubbelrum

600:- enkelrumstillägg för 2 nätter