Hotel ENG

Hotellet på Tiraholm är naturskönt beläget med fin utsikt från de 22 rummen.

Konferens

Vi erbjuder konferensmöjligheter och kan ta emot grupper upp till 100 personer. Titta gärna på våra olika konferenspaket som vi erbjuder 

Gårdsbutik

Här kan du köpa våra färska, rökta, gravade och filéade läckerheter från sjön Bolmen. Allt är egenproducerat med känsla och kunskap.

Restaurang

I fiskrestaurangen erbjuder vi varma och kalla rätter av gös, gädda, regnbåge, ål och lake. Stekt, grillad, friterad, rökt eller gravad? Du väljer!

På Tiraholms Fisk finns råvaran ett stenkast från gästen. Bolmen, där vi bedriver yrkesfiske, omger den idylliska halvön i sjön. Den typiskt småländska naturen med sjö, skog, åkrar och ängar utgör en skön kuliss till din vistelse på gården där insjöfisken blir delikatesser efter egna recept.

Gårdsbutik och fiskrestaurang med de fiskprodukter som vi själva fångar i Bolmen har sedan 80- talet varit ett uppskattat besöksmål och under 2018 har vi kompletterat verksamheten med hotell och konferensmöjligheter.

Ta tillfället i akt att nära den relation du är här för att bygga – med familjen, vännerna, kollegerna eller kanske dig själv.

Vi ser framemot att välkomna dig med en härlig kombination av mat, miljö och människor.

Du kommer NÄRA- på riktigt.

Familjen Ekwall hälsar dig varmt välkommen!

Händer på Tiraholms Fisk

Spring news

Mårten pike

Fresh poultry to your town

The fish truck

See what times we visit you

följ oss på @tiraholmsfisk