Varför hotell vid Bolmen?

Ni är många som genom åren har följt oss, frågat, stöttat och hejat på! Tack, utan er hade Tiraholm inte varit där det är idag.

 

2018 tog vi steget att erbjuda nya och trogna gäster en mer komplett upplevelse vid Bolmen. Ett 18-rums hotell med tillhörande konferensanläggning på åkern norr om gården. Genom denna satsning möjliggjorde vi för att locka fler och mer långväga besökare som kommer till platsen för naturen och den goda och närproducerade matens skull. Vår egenfångade och odlade insjöfisk står förstås fortfarande a i centrum för verksamheten.

 

I en allt mer urbaniserad värld är vi övertygade om att fler söker sig till naturen och landsbygden och vill då ha ett bekvämt boende. Då vi kan erbjuda lokal mat, trevlig miljö med fin service kompletterat av fiske, bad, kanotning, kajakpaddling, vandring, cykling, skridskoåkning, bastubad, stjärnskådning, tillgång till ett spännande kulturarv i bygden och mycket mer hoppas vi att besökare från både när och fjärran spenderar ett par nätter på den plats i världen vi tycker bäst om.

 

Vi erbjuder också bygdens företag mötes- och konferensmöjligheter samt övernattning för kunder och leverantörer. Anläggningen utgör även basen för det utbildningsprojekt ”TänkH2O” som Sydvatten sedan en tid driver vid Bolmen för gymnasieelever. Skånska ungdomar kommer till Bolmen för att lära sig tvärvetenskapligt om vårt viktigaste livsmedel; vatten.

 

Investeringen innebär nya arbetstillfällen och inför ett framtida generationsskifte är det viktigt att vi har fler ben att stå på. Ett hotell var således ett naturligt utvecklingssprång för den fortsatta verksamheten vid Bolmens västra strand. Vi hoppas att vi får se dig som gäst framöver!