Möten och konferens

Bokningsförfrågan

I tider då trygghet, hygien och bekvämlighet är viktigare än någonsin vill vi vara det självklara valet för möten och konferenser. Flytta gärna mötet utomhus, vi har fantastiska möjligheter till samtal runt elden, gemensamma aktiviteter eller en kreativ promenad!

 

Vi erbjuder även möjligheten till unikitet- ni får vara själva på anläggningen om ni önskar! Med bra teknik går det även utmärkt att delta i digitala möten. 

 

Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och sjön Bolmen i blickfånget tror vi att du och dina kollegor håller kreativa och effektiva möten. Vi kan ta emot grupper upp till 100 personer. Kontakta oss gärna för just dina önskemål.

Som aktivitet på er konferens har vi ett fint samarbete med vildmarksguide och överlevnadsexpert Juha Rankinen på Ethnosphere samt en nyligen införskaffad upplevelsebåt för härliga turer på sjön Bolmen.

 

Kontakta oss gärna i formuläret för offert!
Det går även bra att maila oss: boka@tiraholm.se om ni vill ha mer information.

 

Ladda ner mer information om våra utekonferenser

Såhär kan ett konferensdygn på gården se ut:

Dag 1

 

12.00
Lunch med en varm rätt på vår egenodlade regnbågslax
Kreativt möte i våra nya konferenslokaler utrustade med wifi, projektor, whiteboard, skrivmaterial.

15.00
Eftermiddagsfika

16.30
”Ät dig genom landskapet” – överlevnadsexpert Juha Rankinen guider er grupp genom naturen där många Oh! och Aha! utlovas.

19.00
Middag med Tiraholmsbrädor-  en stor variation av vårt mathantverk tillredda på den egenfångade insjöfisken serverade på plankor med tillbehör.

 

En god natts sömn i våra vatteninspirerade rum!

Dag 2

 

7.30
En frukostbuffé med många inslag från sjön dukas upp

10.00
Förmiddagsfika

12.00
Lunch med en varm rätt på vår vildfångade gös från Bolmen

 

Avslut och hemfärd med förhoppningsvis många nya insikter, avsikter och utsikter om den egna verksamheten och hållbar och närproducerad mat!

Jag vill veta mer!