Julbord

Under adventstiden dukar vi upp ett julbord med en mängd delikatesser från Bolmen och läckerheter från skogarna omkring.

Bordet som står dukat innehåller förstås en hel del gamla klassiker här på Tiraholm. Rökt regnbåge och ål, gravad regnbåge, gäddpaté, stekt gös, ceviche och mycket mer.

 

Vi har också experimenterat en hel massa olika inläggningar; sik, mört, brax, regnbåge… ingen har kommit undan. Smaka gärna våra favoriter! I rökeriet har vi tagit upp en gammal klassiker och kan därmed erbjuda najadrökt regnbåge, gravad regnbågslax som sedan kallröks.

 

Vi gör rombiffar på gös och gädda. Som ni säkert räknat ut vid det här laget kommer alltså all fisk från Bolmen, gös, gädda, ål, sik, mört och braxen är viltfångade medan regnbågslaxen är odlad i kassar en bit ut i sjön.

 

Delikatesserna på viltkött kommer från de lokala skogarna.

 

Gottebordet är hemlagat med klassiker om ostkaka, pepparkakor, mandelmusslor, saffranspannkaka och annat sött!

 

Givetvis välkomnas ni med en värmande glögg eller äppeljulmust efter eget recept för att komma i fin julstämning innan ni kalasar på julbordet.

 

Vi tror och hoppas att det kommer er väl smaka!

Julbord

Lördagar 30/11, 7/12, 14/12
Från kl. 18.00
Pris: 550:-/person

 

Större sällskap är välkomna att boka övriga dagar också.

 

Adventsfrukost

På söndagarna 1, 8 & 15/12 dukar vi upp en härlig adventsfrukost med fiskfavoriterna från julbordet, självklarheterna från frukostbuffén och juliga godsaker efteråt. Sedan har du dagen kvar att besöka julmarknader i närheten.
Pris: 195:-/person

 

Välkommen att boka bord!

Telefon: 0371 64000

Bokningsförfrågan mailas till: boka@tiraholm.se