Matlagning över öppen eld

– Lär, upplev och ät det sjön och naturen har att erbjuda

En upplevelse för familj och vänner som önskar en avkopplad semester med sinnena fullt påkopplade. Bo i bekvämt, nybyggt hotell men naturen som närmsta granne.

Gör upp eld tillsammans och laga mat över den med hjälp av ny kunskap och gamla traditioner

 

Dag 1

15.30
Ankomst & incheckning i nya fräscha rum.

 

16.00
”Ät dig genom landskapet”

Vildmarksguiden och överlevnadsexperten Juha Rankinen tar dig med på en bildande upplevelse i naturen.

Ni plockar ätliga växter till middagen. Vid lägerplatsen provar ni olika tekniker för att göra upp eld. Under Juhas ledning tillagar ni de grödor som ni samlat tillsammans med andra nära råvaror från sjön och skogen.

Framåt skymningen avnjuter ni er egenlagade 3- rätters middag och mår väl runt brasan.

Oömma kläder rekommenderas.

Ca kl. 21.00 återvänder ni till hotellet för en skön natts sömn.

 

Dag 2

En frukostbuffé med många inslag från sjön dukas upp mellan kl. 08.00 och 10.00

Det finns även möjlighet att låna båt, kayak eller SUP för att ro ut och uppleva sjönheten!

Kaffe och te finns kostnadsfritt för er under hela er vistelse.

 

Från 1995:-

pp i dubbelrum
Priset är baserat på minst 6 personer.

Kan bokas hela året!

 

Boken Lägereldens mat är ett bra tips på present om upplevelsen ges till en jubilar!

Förfrågan angående Matlagning över öppen eld